Μαθήματα Γευσιγνωσίας Μελιού: κάντο όπως οι ειδικοί

Εργαστήρια Γευσιγνωσίας Ελληνικού Μελιού: ανακάλυψε έναν γλυκό μυστικό κόσμο

gesfignosia-meliou

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα γλυκό ταξίδι; Καλωσορίσατε στο ATHENS HONEY TASTING, τα εργαστήρια γευσιγνωσίας ελληνικού μελιού, Μαζί μας θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε 10 ποικιλίες μελιού, που προέρχονται από παραδοσιακούς μελισσοκόμους και μελισσότοπους. Από το απαλό μέλι λουλουδιών πορτοκαλιάς της Πελοποννήσου, το πικάντικο θυμαρίσιο μέλι των νησιών του Αιγαίου, έως το δυνατό μέλι βελανιδιάς από τον Όλυμπο, κάθε μέλι προσφέρει ένα μοναδικό προφίλ γεύσης που αντικατοπτρίζει τη διακριτή του προέλευση.

meli-elatis-banilia

Μάθετε από τους Ειδικούς: Τα εργαστήριά μας παρέχουν πολύτιμες οδηγίες για την τέχνη και την επιστήμη της γευσιγνωσίας του μελιού. Ανακαλύψτε τις λεπτομέρειες του αρώματος, της γεύσης και της υφής καθώς δοκιμάζετε διάφορες ποικιλίες ελληνικού μελιού. Αποκτήστε μια βαθύτερη κατανόηση των παραγόντων που επηρεάζουν την παραγωγή μελιού, από τις ανθικές πηγές έως τις πρακτικές μελισσοκομίας. Φέρτε το δικό σας μέλι και αφήστε τους ειδικούς να κάνουν μια αξιολόγηση!

Εξερευνήστε Συνδυασμούς και Συνταγές: Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας στην κουζίνα καθώς εξερευνάτε συνδυασμούς μελιού με διάφορα τυριά, φρούτα, ξηρούς καρπούς. Μάθετε πώς να ενσωματώσετε το μέλι στα αγαπημένα σας πιάτα και ποτά με επιλεγμένες συνταγές και επιδείξεις μαγειρικής.

syntages-meli

meli-gala

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.